Capto Puttanalys

Golfcoacher över hela världen använder mängder av olika tekniska hjälpmedel för att analysera golfsvingar. Nu finns även ett fantastiskt hjälpmedel som hjälper oss att analysera din puttning. Med Capto står vi ute i verkligheten på en green och inte i en studiomiljö.

Med hjälp av Capto kan vi testa vilken putter som passar dig bäst, analysera din puttrörelse och träna med feedback. 

Boka en 50 min Capto Puttlektion 1050kr

Vi börjar med att intervjua dig om hur du uppfattar din puttning. Har du puttningsstatistik tittar vi på denna innan passet. Vi slår sedan ett antal puttar ute på greenen från olika avstånd och lutningar. Vi analyserar vilka parametrar som vi bör utveckla och hur du ska kunna göra detta på bästa sätt.

BOKA HÄR
Puttning är väldigt komplext och alla är unika och måste hitta sitt bästa sätt att få bollen i hål. Genom att titta på Blad, Loft, Lie, Spår, Infallsvinkel, Tempo, Acceleration, Träff mm så hjälper vi dig att se vad du gör i dag och vad du bör förbättra. 

När man gör en ändring av uppställning, grepp, sikte eller rörelsen kan det påverka olika parametrar och genom att man "live" kan analysera varje slag så ser vi att du är på rätt väg.

Är du osäker vilken putter som passar din rörelse eller vilken putter som får dig att prestera bättre? Vi kan hjälpa dig att välja ut din nästa putter!

Om du vill göra en utprovning av putter kontakta aktuell tränare i förväg!