Våra tränare

Henrik Staff

Head Pro

Har arbetat som instruktör på Halmstad GK från 1994. Henrik har också varit verksam på Leksands GK 1987-88 och på Bosjökloster GK 1990-93
Han blev klar med sin tränarutbildning HTU 1992 och har sedan dess fortsatt att Kontinuerligt vidare utbildat sig.
2018 blev Henrik utsedd till "Club Pro of the Year" av PGA Sweden.

Sedan några år tillbaka arrangerar Henrik i samarbete med några kollegor golfresor till olika resmål i Europa 
Läs mer om Halmstad Golf Academy här

Katarina Michols

Pro

Har arbetat som instruktör på Halmstad GK från 1997. Innan dess var hon verksam på Rättviks GK 1995-97. Hon blev klar med sin tränarutbildning HTU 1997.
Katarina har en spelarkarriär bakom sig. Hon har bl a spelat på Europatouren och på Svenska touren. Dessutom har hon 21 st landslaguppdrag åren 1985-90.

Utbildningar:
HTU Högre Tränarutbildningen 1996/1997
STU Elit och Coaching 2000/2001
TPI Level 1 2011
Deltar fortlöpande i av PGA of Sweden anordnade kurser

Daniel Stark

Pro och Junioransvarig

Har varit på Halmstad GK sedan 2003.. Har tidigare varit verksam på Wermdö G&CC 1996-2003.Han är coach för Handi Golf landslaget. Mer info hittar du på handigolf.golf.se/

Jonathan Hammarsten

Jag har haft Halmstad GK som mitt andra hem sedan jag hade juniorklubbor. Jag satsade på en golfkarriär samtidigt som jag studerade Biomedicin med fysisk inriktning på Halmstad Högskola. 

Efter avklarade studier fick jag förtroende att leda fysträningar för de elitsatsande golfspelarna som studerar på Halmstad Högskola. Samtidigt så ledde jag juniorerna ute på Halmstad GK i deras fysiska utveckling och välkomnade nya juniorer till golfen genom Future Club.

Nu har jag påbörjat Högre Tränarutbildning för att bli PGA-certifierad golfinstruktör och kommer att erbjuda golflektioner tillsammans med mina härliga instruktörskollegor. 

Mitt sätt att se på golfsvingen är starkt sammankopplad med fysisk förmåga och jag kommer att erbjuda er hjälp med detta genom personlig träning i gymmet.  

För övrigt så har jag fortfarande lite golf i mig och svävar runt par och ett av mina största mål som tränare är att hjälpa vår käre klubbdirektör att hitta den perfekta bollträffen som han suktar efter.