Juniorträning 2023

Välkommen till Halmstad Golfklubbs juniorträning! Vi har träning för alla - från knatten till elitspelaren. Vi anpassar aktiviteter och träningar efter barn och ungdomars olika behov och stödjer dem i deras golfsatsning oberoende om de är tävlingsinriktade eller ser golfen som ett sätt att bara ha roligt tillsammans. Vi hoppas att du vill vara med i SVERIGES ROLIGASTE GOLFTRÄNING! Läs mer om vilka olika träningsalternativ vi erbjuder

Tävlingsgrupper

De här grupperna vänder sig till juniormedlemmar med hcp +8,0-36,0 och som tävlar på Hallandstouren, Svenska Juniortouren och högre tourer och tävlingar. Golf är din huvudidrott och du tränar mycket på egen hand mellan träningar och tävlingar.
MER INFO

Medlemsträning Junior

Vänder sig till juniorer som är medlemmar i HGK och som har hcp +8-Gröntkort. Träningar på övningsområdena blandas med spel med sin grupp på banan. Vi anpassar träningar och spelmoment efter gruppernas ålder och kunskapsnivå. Fokus är att ha kul ihop och att utvecklas som golfspelare tillsammans med sina kompisar.
MER INFO

Sommargolfskolor

Sommargolfskolorna är för dig som är nyfiken på att prova på golf men även för dig som är igång med din golf och vill träna lite extra på sommarlovet. Kurserna vänder sig till juniorer i åldern 6-9 år och 10-14 år, både medlemmar och de som inte har blivit medlemmar i HGK än. Under sommaren (v27-31) kommer vi ha flera olika kurser.
MER INFO

Future Club

Future Club riktar sig till juniorer 6-16 år som inte är medlemmar i Halmstad GK och som vill prova på golf utan krav på medlemskap.Future Club är en parallell verksamhet till Halmstad GKs ordinarie juniorträning och vänder sig till alla barn och ungdomar från nybörjarknatten till den som redan har hcp.
MER INFO

Nybörjarkurs

För dig som är ny i golfen! Kursen sträcker sig över 6 timmar och erbjuds till både medlemmar och icke medlemmar i åldern 8-16 år.
MER INFO