Svenska Juniortouren 2023

Var med och spela på Sveriges största juniortour! Svenska Juniortouren grundstommen i Svenska Golfförbundets tävlingstrappa.

 

 Svenska Juniortouren och Hallandstouren 

En hel del förändringar och nyheter införs nu till säsongen 2023. Utöver att touren byter namn från Teen Tour till Svenska Juniortouren införs återigen fyra nivåer, som samtliga spelas över sex omgångar per säsong. Nivåerna är Elit Div 1 Div 2 och Div 3 

Dessutom ingår nu fler tävlingar på både SGF Golf Ranking och World Amateur Golf Ranking.

Syftet med det nya tourupplägget är att erbjuda rikstäckande tävlingar för alla med kontinuitet och kvalitet, där ledorden är glädje, gemenskap och utveckling. 

Ambitionen är ge goda möjligheter att spela på rätt nivå med lagom tufft motstånd, och chans att avancera för dig som vill. Det blir också ett tydligare samarbete med landslaget, Swedish Golf Team, framför allt på division 1 och elit.  

Läs mer om förändringarna i våra frågor & svar nedan. Har du en fråga du inte hittar svaret på? Mejla oss på juniortavling@golf.se så lägger vi till den i listan.

Hallandstouren

Anmälan till Hallandstouren görs på golf.se via MinGolf. Anmälan stänger tre dagar före tävlingsdagen kl.12. Vid efteranmälan till Hallandstouren skickas följande info i ett mail till nicholas.hgdf@outlook.com: Namn, golf-ID och vilken tävling som gäller. 

För mer information och tävlingsprogram se nedan eller klicka här

Vägledning för anmälan till Teen Tour. Klicka här 

Tävlingsprogram Hallandstouren 2023

Omgång 1 / 14 Maj Harabäckens GK 

Omgång 2 / 27 maj Hofgårds GK

Omgång 3 / 17 Juni Haverdals GK

Omgång 4 / 6 Augusti Skogaby GK

Omgång 5 / 27 Augusti Björnhults GK 

Omgång 6 / 17 september Tönnersjö GK