Träning

Vi har träning för alla - från knatten till elitspelaren! Vi anpassar aktiviteter och träningar efter olika barn och ungdomars behov och stödjer dem i deras golfsatsning oberoende om de är tävlingsinriktade eller ser golfen som ett sätt att bara ha roligt tillsammans.

FUTURE CLUB
Riktar sig till juniorer som inte är medlemmar och som vill prova på golf utan krav på medlemskap. Verksamheten är en parallell verksamhet till medlemmarnas juniorverksamhet och vänder sig till alla juniorer från nybörjarknatten till den som erhållit hcp.
Här är det fokus på lek och att ha skoj med klubba och boll. Vi lär ut de grundläggande kunskaper som krävs för att spela och ha roligt på banan och lägger vi stor vikt vid golfvett med betoning på säkerhet. Målet är att ta grönt kort och skapa intresse för att gå vidare och klara hcp.

MEDLEMSTRÄNING JUNIOR
Vänder sig till medlemmar och vi lägger fokus på att ha kul tillsammans och att juniorerna ska lära sig att uppskatta golf som en rolig och utmanande fritidsaktivitet. I dessa grupper jobbar vi med att utveckla tekniken och öka förståelsen för golfens olika moment. Vi uppmuntrar till att tävla på klubbens juniortour (Sportringen Puma Tour) och Hallandstouren.

TÄVLINGSGRUPPER
De här grupperna är till för medlemmar som är verkligt intresserade av golf och tycker om att aktivt tävla. Tävlingsgrupperna är indelade i olika nivåer beroende på var man finner sig i utvecklingstrappan och vilka tävlingar man spelar. Det startar med grupper som tävlar på Hallandstouren och fortsätter vidare ända upp till våra Elitlag. Övningarna blir mer avancerade och mer utmanande och successivt blir upplägget mer individuellt anpassat.