Rangekort Junior & Elit

Juniorer som är med i Elit- & Juniorgrupperna erhåller ett rangekort med bollar

 

Antal bollar per grupp
Tävlingsgrupperna 3000st
Medlemsgrupp junor 1000st

Koppla kort till ditt konto
För att få tillgång till sina bollar går man i receptionen och ber dem koppla ett kort till sitt rangekont. Alla spelare som är med i grupperna ligger redan med i systemet. Du kan med fördel använda ett befintligt kort så som restaurangkortet, medlemskortet, kreditkort eller annat plastkort med en magnetremsa.

Korten personliga
Korten är personliga och får endast användas av junioren själv. Det är inte tänkt att man ska bjuda kompisar och familjen på bollar!
I bollsystemet kan uttag spåras och vid missbruk av rangebollarna erhåller man en varning första gången och vid andra gången dras förmånen in.
Vid årsskiftet nollställs systemet vilket betyder att de bollar som inte använts inte längre finns kvar på kontot.

Tappat kort!
Om ni tappar ert kort eller bytt kort, registrerar ni ett nytt kort i receptionen och ber dem ta bort tidigare kopplade kort från ditt konto.

Köpa mer bollar!
När bollarna eventuellt tar slut kan juniorer i Spel och Träningsgrupperna samt Tävlingsgrupperna köpa rabatterade bollar i receptionen
Alt. 1 Betala 500kr och slå fritt antal bollar under resten av säsongen och fram till årsskiftet.
Alt. 2 Få rabatt på insatt belopp, betala 100kr över disk och då erhåller man 200kr att slå bollar för. Om det finns pengar kvar på kontot när året är slut ligger dessa kvar i systemet och kan användas vid senare tillfälle.

Ordning och reda!
När du tränar och tar ut bollar ska du inte ta ut mer bollar än vad du kommer använda. Om du tagit ut för många bollar när du tränar på baksidan av rangen plockar du upp dessa och ställer hinken bakom rangemaskinen. Om du är på framsidan och tränar ställer du hinken på baksidan av rangehuset.