Styrketräning

Halmstad Golfklubb har samarbete med Träningskompaniet, www.traningskompaniet.com. Vi har upplägg med TK när det gäller årskort och gruppklipp.

Erbjudande årskort till juniorer
Du som är junior på Halmstad GK och som är deltagare i någon av våra tränings- eller tävlingsgrupper har möjlighet att köpa årskort på TK för 1650 kr (ord. Pris 3850 kr) Uppge på TK att Ni kommer från Halmstad Golfklubb samt namn och träningsgrupp. Betalning sker på plats! 
*250 kr i medlemsavgift tillkommer. Spelare från 13 år i målsmans/ledares sällskap. Det året man fyller 15 år kan man träna själv. 

Gruppklipp
Du som är medlem i Halmstad GK har möjlighet att använda vårt gruppklipp. Träningskostnaden för gym eller pass är 57 kr/gång. Utöver detta betalar man även en årlig avgift på 250 kr.
Vid första träningstillfället får du ett inpasseringskort som du drar varje gång du tränar. Kortet erhålls i gymets reception.
Årsavgiften betalas på plats på TK men dina inpasseringar får du fakturerade av Halmstad GK.
Spelare från 13 år i målsmans/ledares sällskap. Det året man fyller 15 år kan man träna själv. 

Är du intresserad av att använda vårt gruppklipp på Träningskompaniet, kontakta Henrik Staff 035-176804 henrik.staff@hgk.se, Katarina Michols 035-176818 katarina.michols@hgk.se eller Daniel Stark 035-176815 daniel.stark@hgk.se.