Simulatorer TrackMan

Nu kan du som medlem spela och träna med marknadens bästa simulatorer på Halmstad Golfklubb. Spela över 200 banor från hela världen, träna golfsvingen med det mest precisa verktyget, utmana dina kompisar i roliga utmaningar & tävlingar. TrackMans simulatorlösning är världsledande. Välkommen boka din tid i en av våra två simulatorer!

Regler

  • Bokning görs timvis. Vi rekommenderar för simulatorspel (18 hål): 2 pers: 2h, 3-4 pers: 3h. Beroende på inställning och er spelnivå varierar speltiden. Första gången är det därför bra att ta extra tidsutrymme. Obs! När din tid är ute är också rundan slut, du kan inte neka efterföljande tillträde för att du "bara hunnit spela 16 hål".
  • Simulatorn tål mycket men du blir ansvarig för skador som uppkommit av oaktsamhet.
  • Rena skor samt torra och rena golfklubbor ska användas i lokalen.
  • Vagnförbud året runt.
  • I lokalen finns bollar men vill du använda egna så ska det vara bollar som aldrig använts utomhus. Logobollar samt markerade bollar är förbjudna då de färgar duken.
  • Plastpegg rekommenderas då träpeggar skräpar ner och rikerar färga duken. Vänligen plocka bort peggrester.
  • Vid bokning av en simulator får sällskapet bestå av max sex personer.
  • Lokalen är kameraövervakad.
  • Lokalen larmas automatisk på kvällen efter sista speltid och den som dröjer sig kvar och därmed utlöser larmet få bekosta utryckning.

Bokning & priser



NY PRISLISTA 2023/2024

Priser  Tid Gäst HGK Senior  HGK Junior  Korttidsbok HGK Junior 1tim före 
Vardagar 08:00-17:00 200 160 100 50
Vardagar 17:00-21:00 250 200 125 62,50
           
Helg 08:00-17:00 250 200 125 62,50
Helg 17:00-21:00 200 160 100 50


När du bokat din tid får du en kod för att komma in i konferensavdelningen och få tillgång till simulatorn.

Bokning sker i samarbete med sweetspot och vi rekommenderar dig att ladda ner deras app. När du laddat ner appen är det viktigt att du under inställningar kopplar ditt konto med ditt golf-id.

Se hur du skapar ett konto här

Du kommer se koden direkt i samband med betalning. Notera den så du har den tillgänglig när du ska spela. Koden finns av säkersskäl inte i din bekräftelse utan du kan se den i webbokningen i efterhand alt. i appen under dina bokningar.
Koden består av fyra siffror men notera att en fyrkant, # ska läggas till den fyrsiffriga koden när du ska gå in genom dörren.

Juniorer som är med i träningsverksamheten kan "korttidsboka". Om simulatorn är ledig inom 1 tim får man använda en kampanjkod och på så sätt boka med 75% rabatt.
Denna kod skickas ut med mail till berörda. Om detta missbrukas kommer den som bokas fråntas rättigheten att boka. 

 

Osäker på hur tekniken fungerar?

Innan du besöker oss rekommenderar vi att du kollar på instruktionsfilmen ovan. Det ligger även manual på plats som visar hur du startar en runda.

 

App & tävlingar

Appen "TrackMan Golf" rekommenderas starkt att du laddar ner. Med denna kan du bland annat logga in snabbt med din profil via QR-scanning. Ditt "simulator-hcp" ändras automatiskt efter rundan och i din app får du fram statistik efter spelade rundor, bland annat snittlängd med drivern, fairway- och greenträffar. Hittas där appar finns.

Tävlingar arrangeras av TrackMan och kan spelas globalt, nationellt och/eller med andra avgränsningar. Tävlingar spelas med bestämda inställningar men genomförs under en bestämd tidsperiod där spelarna spelar när det passar.

Öppettider & lokalen

Öppettiderna är 08:00 - 21:00, alla dagar

Du finner simulatorerna i klubbhuset på Halmstad Golfklubb, i våra konferenslokaler högst upp. Dörren in i konferenslokalen är låst, notera att du får kod i samband med bokning.

I lokalen finns förutom simulatorer, extra sittplatser, toaletter.
Snacks och dryck finns och betalas via Swish.

Vänligen respektera reglerna för simulatorspel och vistelse i lokalen som du hittar längre upp.

BOKA HÄR