10 – 14 februari
Dagensrätt inklusive salladsbuffé, soppa, hembakat bröd, kaffe & kaka
Dagens lunch kan även köpas som take-away
Buffé/Vegetarisk 129:- & Fisk 149:-
Måndag
Dagens buffé 159:-
Boeuf bourguignon på högrev med potatispuré
Dagens fisk 179 :-
Pocherad kolja med ägg- & persiljesås, kokt potatis & broccoli
Dagens vegetariska 159:-
Risotto med salvia, tomat & zucchini
Tisdag
Dagens buffé 159:-
Stekt fläsk med raggmunk & lingon alternativt löksås & kokt potatis
Dagens fisk 179:–
Pocherad sej med skaldjurssås, palsternackspuré, broccoli & morot
Dagens vegetariska 159:-
Risotto med salvia, tomat & zucchini
Onsdag
Dagens buffé 159:-
Wallenbergare med potatispuré, brynt smör, lingon & gröna ärtor
Dagens fisk 179:-
Gravad lax med dillstuvad potatis, hovmästarsås & syrad gurka
Dagens vegetariska 159:-
Saltbakad rotselleri med parmesan, gräddkokt kålrabbi & hasselnötter
Torsdag
Dagens buffé 159:-
Dillkött på kalv med rotfrukter & kokt potatis
Dagens fisk 179:-
Pocherad kolja med ägg- & persiljesås, kokt potatis & broccoli
Dagens vegetariska 159:-
Saltbakad rotselleri med parmesan, gräddkokt kålrabbi & hasselnötter
Fredag
Dagens buffé 159:-
Schnitzel med stekt potatis, kalvsky, kapris, ärtor & vispat aromsmör
Dagens fisk 179:-
Pocherad sej med skaldjurssås, palsternackspuré, broccoli & morot
Dagens vegetariska 159:-
Saltbakad rotselleri med parmesan, gräddkokt kålrabbi & hasselnötter
Bordsbokning & övriga frågor
Tfn: 035-32550
E-post: restaurangen@hgk.se